Een betere website in 4 stappen

Bestaande sites verbeteren we qua user experience, snelheid en vindbaarheid. Voor een optimaal resultaat nemen we ook de hosting, onderhoud en beveiliging voor onze rekening.

Om een idee te krijgen van de huidige situatie voeren we eerst een Site Scan uit. Aan de hand daarvan bepalen we de verbeterpunten en gaan we aan de slag.

Doorlooptijd:
1 - 2 weken
Inzet:
1 - 2 personen
Budget:
€2.500 - €5.000
Shakers diensten voor digitale creatie

Wat we doen

01. Site Scan

In onze Site Scan onderzoeken we hoe je website presteert qua snelheid, vindbaarheid en user experience. We kijken naar hoe de site technisch en visueel is opgebouwd, naar de PageSpeed score, de online zoekresultaten en naar de web analytics-data.

02. User Experience

Je website moet qua beeld en verhaal aansluiten bij je merk en bij het product dat je verkoopt. We werken aan een logische, verkopende opbouw van je pagina's en sales-funnels, voegen conversie-verhogende elementen toe en monitoren de resultaten.

03. Online vindbaarheid

Optimaal vindbaar zijn via zoekmachines, social media en relevante websites is key voor je inbound-marketing. We zorgen voor het technische deel van SEO, voor content die aansluit bij de behoefte van je doelgroep en dat bezoekers je ook buiten Google tegenkomen.

04. Snelheid verbeteren

Dat je site lekker snel werkt draagt niet alleen bij aan de user-experience, maar ook aan de indexering door Google. Daarom verbeteren we de server-prestaties, maken we je site lichter en activeren we indien nodig een content delivery network.