Shakers is een bureau voor online creatie. Wij helpen klanten met de volgende stap in het digitale domein. Dat doen we met strategisch inzicht, frisse creativiteit en gedegen zorgvuldigheid. De resultaten mogen er zijn: meer bezoekers, aanmeldingen en sales.

We werken voor start-ups, mkb-bedrijven en stichtingen. We bedienen markten als automotive, gezondheidszorg, uitgevers en finance. Ieder heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen uitdagingen. Dat vraagt steeds om een unieke mix van branding, marketing en nieuwe diensten.

Ons netwerk

Shakers gelooft in de kracht van verandering. Daarom werken we als netwerkorganisatie: met vaste partners en wisselende freelancers. Van long-time professionals tot creatieve jonge honden. Dat houdt iedereen scherp en fris.

Daan Zuijderland

Digitaal Strateeg
Shakers

Industrieel ontwerper Daan helpt met meer dan 15 jaar online ervaring klanten met het ontwerpen en realiseren van winnende websites.

Moritz von Graevenitz

Creative Director
ITZNITZ

Creatieve duizendpoot Moritz gaat altijd voor verrassende concepten met state-of-the-art animaties, graphic design & illustraties.

Tes Abbenhues

Frontend Creator
Kleidi

Tes maakt frontend middelen, van converterende landingspagina’s tot verkopende sales funnels.

Charlotte Visser

Creative Consultant
Charlottevisser.nl

Industrieel ontwerper en fotograaf Charlotte is van de creatieve oplossingen -of het nu gaat om positionering, huisstijl, marketingplan of website.

Ozgur Nurali

Software Developer
Progon

Backend wiz Ozgur bouwt en onderhoudt veeleisende websites en innovatieve apps, van custom tools tot complexe integraties met bestaande software.

Harold Klaassen

Sales Expert
Hakapero

Creative marketeer Harold helpt organisaties hun commerciële inspanningen te stroomlijnen met behulp van marketing automatisering.

Join our network

Ben jij Pinterest prinses, Adwords baas of copy koning? Wij komen graag in contact met (online) creatieven, makers en bouwers. Stuur een mailtje naar info@shakers.nl of vul het formulier hiernaast in. Dan spreken we snel af voor een kop koffie.