Betere websites, meer bezoekers en hogere conversie. Dat is wat we doen. We bedenken digitale marketingplannen en voeren ze uit. Dat doen we met een unieke mix van strategisch inzicht, frisse creativiteit en gedegen zorgvuldigheid. De resultaten mogen er zijn: meer bezoekers, aanmeldingen, sales en likes.

Brand of conversie?

Wij geloven dat marketinginspanningen meetbaar moeten zijn. Niet zo gek als conversiebureau. Toch begint alles bij het merk. Je kunt niet verkopen zonder verhaal. Wij werken met het merk van onze klant. We vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste persoon. Met een specifiek doel: conversie.

Never a dull moment

Het leukste aan ons werk is misschien wel de diversiteit aan klanten en projecten. We werken voor start-ups, mkb-bedrijven en stichtingen. We bedienen markten als automotive, gezondheidszorg, uitgevers en finance. We zijn constant aan het schakelen en passen inzichten cross-industrie toe. Daar profiteren onze klanten én wijzelf van.

Eén plus één = 3

Shakers gelooft in co-creatie. We betrekken klanten van planning tot realisatie. Wij leren van jou – jij kent je organisatie, product en markt het beste. En jij leert van ons van ons – onze aanpak, methodes en tools versterken jouw team. Zodat  jullie het straks ook zelf kunnen.

Ons netwerk

Onze tijd vraag om nieuwe organisatievormen. Shakers gelooft in de kracht van verandering. Daarom werken we als netwerkorganisatie met vaste partners en wisselende freelancers – van long-time professionals tot creatieve jonge honden. Dat houdt iedereen scherp en fris.

Daan-Zuijderland
Daan Zuijderland

Digitaal Strateeg
Shakers

Industrieel ontwerper Daan helpt met meer dan 15 jaar online ervaring klanten met het ontwerpen en realiseren van winnende websites.

Moritz von Graevenitz
Moritz von Graevenitz

Creative Director
ITZNITZ

Creatieve duizendpoot Moritz helpt klanten met verrassende concepten en state-of-the-art animaties, graphic design & illustraties.

Tes Abbenhues
Tes Abbenhues

Frontend Creator
Kleidi

Tes maakt  naadloos aansluiten frontend middelen, van converterende landingspagina’s tot verkopende sales funnels

Charlotte Visser
Charlotte Visser

Creative Consultant
Charlottevisser.nl

Industrieel ontwerper en fotograaf Charlotte is van de creatieve oplossingen -of het nu gaat om positionering, huisstijl, marketingplan of website.

ozgur
Ozgur Nurali

Software Developer
Progon

Backend wiz Ozgur bouwt en onderhoud veeleisende websites en innovatieve apps, van custom tools tot complexe integraties met bestaande software.

Harold Klaassen

Sales Expert
Hakapero

Commercieel denker Harold helpt organisaties hun commerciële inspanningen te stroomlijnen met behulp van marketing automatisering.

Join our network

Ben jij Pinterest prinses, Adwords baas of copy koning? Wij komen graag in contact met (online) creatieven, makers en bouwers. Stuur een mailtje naar info@shakers.nl of vul het formulier hiernaast in. Dan spreken we snel af voor een kop koffie.