Met nieuwe digitale vaardigheden haal je sneller je online targets. Je gaat met meer vertrouwen aan de slag en bent minder vaak van anderen afhankelijk. Lekker toch?

Shakers biedt cursussen WordPress op drie verschillende niveau’s en een in-depth cursus SEO. Dat doen we op locatie en een paar keer per jaar in verschillende regio’s in het land. Klik op een van de onderstaande cursussen voor meer informatie.

WordPress Trainingen

WordPress Basics

Heb je nog niet eerder met WordPress gewerkt en wil je leren hoe je content plaatst en je website indeelt? Dan is de beginners cursus WordPress Basics voor jou een goed startpunt.

WP Basics »

€ 295 (ex BTW)
1 dag / 4-8 deelnemers

WordPress Advanced

Heb je al ervaring met WordPress en ben je klaar voor de volgende stap? Volg dan de gevorderden cursus WordPress Advanced en leer je site zelfstandig inrichten en beheren.

WP Advanced »

 € 325 (ex BTW)
1 dag / 4-8 deelnemers

WordPress Expert

Kent het werken met WordPress geen geheimen meer voor jou? Dan ben je toe aan de laatste stappen: code, database, server en beveiliging. Volg daarvoor de cursus WordPress Expert.

WP Expert »

 € 695 (ex BTW)
2 dagen / 3-6 deelnemers

Heb je vragen? Bel 020 210 1495,
ook voor informatie over een WordPress cursus op maat.

Zelf aan de slag met SEO?

Cursus SEO

Met onze SEO cursus zorg je dat je website beter vindbaar is en trek je meer bezoekers naar je site via organic search. Je ontdekt welke factoren op én buiten je website de vindbaarheid vergroten, en je maakt je eerste content kalender – € 275 (ex BTW) / 1 dag / 4-8 deelnemers.

Bekijk de cursus SEO

De investering dubbel waard

De online trainingen van Shakers betalen zich dubbel uit. Als deelnemer bouw je aan je persoonlijke skills. Je vergroot je kennis én netwerk. Dat maakt je een waardevolle werknemer en het is een plus op je CV. En door de lagere kosten en snellere doorlooptijden profiteert jouw organisatie ook mee.

Wat deelnemers zeggen

De WP-Expert cursus heeft me echt naar de next level gebracht. De cursus wordt enthousiast gegeven door een trainer met veel ervaring en met ruimte om dieper op de details in te gaan. Top!

Boris SombogaartMerison

Ik had al wat ervaring, maar ik kan nu echt zelfstandig met WordPress werken. Superfijn dat je in de les direct met je eigen site aan de slag kan. Dik aanbevolen...

Jetske van BodegravenUnistox

Daan maakt SEO heel inzichtelijk. Ik ben nu aan de slag met een duidelijk plan en weet hoe ik mijn pagina's moet optimaliseren.

Maureen KleinPrintMagic

Waarom kiezen voor Shakers?

Alleen trainers met veldervaring
Inclusief syllabus en certificaat
Cursus op bedrijfslocatie mogelijk
Gegeven door bureau dat zelf actief is
Inclusief 1 uur website ondersteuning
Tijdens cursus aan eigen project werken

Handig overzicht?

Meer weten over onze cursussen? Bel 020 210 1495 of laat je gegevens hiernaast achter. Dan versturen we je onze cursus-brochure per mail.