Shakers bedenkt en realiseert slimme en creative online campagnes. Dat resulteert in nieuwe abonnees, leden, likes en sales.  Veel kennis hebben we in huis, maar we gebruiken ook vaak externe partners. Wij helpen je graag met de volgende diensten:

Challenge Session

Challenge Session

Conversie draait meer dan branding om cijfers. Daarom bepalen we tijdens de challenge session samen met de klant de doelstellingen van de campagne. Naast exacte targets kijken we naar kpi’s, budget en de meest geschikte kanalen.

Creative Brainstorm

Creative Brainstorm

This is where the magic happens! In deze co-creatie sessie werken we eerst aan een thema dat aansluit bij product, merk en doelgroep. Daarna gaan we knippen, plakken, tekenen en schrijven. Tot slot – kill your darlings – elimineren we tot we een winnend concept hebben.

Content Creation

Content Creation

In deze fase van craftmanship vertalen we het concept naar bruikbare campagnemiddelen. Onze designers, copywriters en programmeurs gaan aan de slag met pakkende banners, video, text ads en landingspagina’s.

Channel Management

Channel Management

Na al het creatieve werk is het nu tijd om aan de knoppen te draaien. We richten de verschillende kanalen in zodat onze campagnemiddelen op het juiste moment bij de juiste persoon belanden.

Result Monitoring

Result Monitoring

Nu onze campagne draait kijken we zonodig dagelijks naar de effectiviteit. Channels die achterblijven zetten we stop, ads die presteren krijgen meer budget. Alles wordt inzichtelijk gemaakt door heldere rapportages.

Wat is jouw doelstelling?

Vul je naam en mailadres in of bel ons voor een afspraak. Dan komen we snel een keer meedenken over de mogelijkheden.