Shakers helpt online doelstellingen te realiseren. Met creatieve websites, online marketing advies en trainingen in digitale vaardigheden. Dat doen we met de volgende diensten:

Challenge, plan en concept

Tijdens de challenge session bepalen we samen de doelstellingen van de site. Naast designwensen kijken we naar kpi’s, budget en planning. Dit vertalen we naar een concept dat aansluit bij product, merk en doelgroep.

Content Creation

We vertalen het concept naar structuur en design, en van daar naar pixels en code. Onze designers, copywriters en programmeurs gaan aan de slag om een pakkend beeld en verhaal te combineren met optimaal gebruiksgemak.

Digital Marketing

We adviseren en ondersteunen bij vindbaarheid, advertising en inzet van social media. Met een strak plan en geoptimaliseerde content zorgen we dat je boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon belandt.

Website Management

Na het creatieve werk is het tijd om aan de knoppen te draaien. We houden je website up-to-date, monitoren de online marketing resultaten en staan stand-by om problemen op te lossen.

Staff Training

Als alles is ingericht wil je zoveel mogelijk zelf beheren. Shakers verzorgt trainingen in gebruik en onderhoud van websites. Voor beginnende en ervaren gebruikers van tools als WordPress, Google Analytics en Adwords.

Wat is jouw doelstelling?

Vul je naam en mailadres in of bel ons voor een afspraak. Dan komen we snel een keer meedenken over de mogelijkheden.