Shakers bedenkt en realiseert slimme en creatieve websites. Dat resulteert in nieuwe abonnees, leden, likes en sales.  Veel kennis hebben we in huis, maar we gebruiken ook vaak externe partners. Wij helpen je graag met de volgende diensten:

Challenge Session

Challenge Session

Conversie draait meer dan branding om cijfers. Daarom bepalen we tijdens de challenge session samen met de klant de doelstellingen van de campagne. Naast exacte targets kijken we naar kpi’s, budget en de meest geschikte kanalen.

Creative Brainstorm

Creative Brainstorm

This is where the magic happens! In deze co-creatie sessie werken we eerst aan een concept dat aansluit bij product, merk en doelgroep. Daarna gaan we knippen, plakken, tekenen en schrijven. Tot slot – kill your darlings – elimineren we tot we een winnend voorstel hebben.

Content Creation

Content Creation

In deze fase van craftmanship vertalen we het concept naar pixels en code. Onze designers, copywriters en programmeurs gaan aan de slag om een pakkend beeld te combineren met optimaal gebruiksgemak.

Channel Management

Website Management

Na al het creatieve werk is het nu tijd om aan de knoppen te draaien. We optimaliseren content en vindbaarheid zodat de boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon belandt.

Result Monitoring

Staff Training

Alles alles is ingericht wil je zoveel mogelijk zelf beheren. Shakers verzorgt trainingen in gebruik en onderhoud van websites, voor beginnende en ervaren gebruikers van tools als WordPress, Google Analytics en Adwords.

Wat is jouw doelstelling?

Vul je naam en mailadres in of bel ons voor een afspraak. Dan komen we snel een keer meedenken over de mogelijkheden.